top of page

BIO

210219-klinik2.00922.jpg

Jing-Sheng Vien

Legitimerad kiropraktor

"Tid finns alltid, se till att ta dig tid till det."

Referenser

  • Legitimerad kiropraktor med examen från Skandinaviska kiropraktorhögskolan 2012.

  • Tidigare ansvarig för KSLS simmare vid skador och rehabilitering.

  • Tidigare ansvarig kiropraktor i Kristianstads DFF (KDFF) i damallsvenskan tillsammans med Sofie Fondell under fem säsonger.

  • Aktuell from 2022 som del av medicinska teamet för KDFF.

  • Utbildad i medicinsk pedagogik, handledarutbildning i verksamhetsförlagd utbildning.

  • Vidareutbildningar inom periostakpunktur, dry needling, axel- och skulderrehabilitering, Irradia medicinsk laser, Thompson technique, Gonstead technique, yrselbesvär, klimakteriet för kvinnor.

Verksam sedan 2012 med primärvårdsarbete. . Genom åren har jag skaffat mig en unik och bred erfarenhet gällande behandling och rehabilitering av rörelseapparaten. Gillar att samarbeta mellan olika yrkesprofessioner och ser fördelen med att gemensamt nå de resultat som krävs för patienten. Tidigare aktiv elitsimmare som numera förespråkar träning för ett aktivt och friskt liv. Tyvärr finns det även viss skadehistorik från tidigare elitkarriären, listan är för lång för att presenteras här.

Har även ett stort intresse för pedagogik och varit handledare för flertalet studenter under utbildning, både kiropraktorer, naprapater och fysioterapeuter, men även elever från skolor under deras PRAO.

 

Utöver intresse för människokroppen och att kunna hjälpa andra finns det ett stort intresse i matlagning.

Kontakta mig

044-788 96 96

bottom of page